Bierbrouwerij en Distilleerderij De Schans

Tel: 0858887523

Whiskyproeverij bij De Schans: een complete belevenis

Bent u benieuwd hoe het er in een professionele distilleerderij aan toe gaat? Of wilt u weten hoe wij onze whisky precies maken? Een whiskyproeverij in Uithoorn bij De Schans is een complete belevenis. We nemen u graag mee op ontdekkingstocht en laten daarbij niks achterwege. U moet het simpelweg eens meemaken. Kom ook onze nog niet helemaal whisky proeven!

Onze whisky

Al enkele jaren produceert bierbrouwerij en distilleerderij De Schans haar eigen jenever. De moutwijn die wij in de basis hiervan gebruiken, is tevens de basis voor het maken van whisky. Deze moet drie jaar en één dag in een houten vat gestaan hebben alvorens het zo genoemd mag worden.

Over de workshop

Een whiskyproeverij bij De Schans bestaat niet alleen uit uitleg. We laten u stap voor stap zien hoe wij onze whisky produceren. Doordat u alles dus met eigen ogen kunt zien, is de hele ervaring een stuk levendiger en erg interessant. Bij onze bierbrouwerij en destilleerderij voeren we alle stappen van het proces zelf uit. Zo krijgt u een compleet beeld.

Praktische informatie

Jaarlijks organiseren we bij bierbrouwerij en distilleerderij De Schans 3 à 4 whiskyproeverijen. Bij een proeverij zijn gemiddeld zo’n 18 personen aanwezig, maar dat aantal staat niet vast. In de meeste gevallen organiseren we de proeverij op vrijdagavond en bedragen de kosten €35,00 per persoon. Ook organiseren wij eens per jaar een exclusievere proeverij waarbij duurdere whiskymerken aan bod komen. Deelname aan deze proeverij kost €50,00. Een avondvullend programma van 20:00-23:00 uur.

Heeft u interesse in een whiskyproeverij bij bierbrouwerij en destilleerderij De Schans in Uithoorn? Informeer dan naar onze eerstvolgende proeverij en reserveer direct een plekje door te bellen naar 085-8887523 of door een bericht achter te laten op het contactformulier dat u ziet aan de linkerkant van deze pagina. We hopen u snel terug te zien bij één van onze proeverijen!