Bierbrouwerij en Distilleerderij De Schans

Tel: 0858887523

Speciaalbier koopt u natuurlijk bij de slijterij van De Schans

Bij bierbrouwerij en destilleerderij De Schans brouwen we de beste speciaalbieren van Uithoorn en omgeving. In onze slijterij verkopen we echter nog veel meer verschillende bieren. Kom eens langs om ons grote aanbod te bekijken of u te laten adviseren door één van onze enthousiaste medewerkers.

Het assortiment

In onze slijterij verkopen we meer dan 450 verschillende soorten bier. Het assortiment wisselt regelmatig en we passen het aan op het seizoen. Zo kunnen we u met zoveel mogelijk biersoorten kennis laten maken. Natuurlijk zijn ook bieren in ons vaste assortiment opgenomen. Hieronder vallen bijvoorbeeld Westmalle, Chimay en Rochefort.

Speciale Duitse bieren

Ondanks dat het aanbod aan Duitse bieren in Nederland nogal schaars is, hebben wij er hier bij de slijterij van De Schans een speciaal schap voor ingericht. Wij zijn namelijk van mening dat Duitse bieren een heerlijke smaak hebben. Wist u dat Duitsers enkel water, graan, gist en hop gebruiken om hun bieren te brouwen? Voorbeelden van Duitse speciaalbieren die u bij ons kunt vinden zijn Schneider, Erdinger en Heller.

Eigen bieren

Uiteraard kunnen de bieren die door ons zelf gebrouwen zijn niet ontbreken in de slijterij. Daarom vindt u ook een aantal van onze eigen bieren in het assortiment. Net als voor de andere bieren geldt ook hier dat het aanbod continu wisselt. Weet u echt niet welk speciaalbier u moet kiezen? Vraag dan één van onze medewerkers om hulp. Zij adviseren u graag bij het kiezen van het perfecte bier.

Wilt u ook speciaalbier kopen uit de slijterij van De Schans? U bent altijd welkom om langs te komen en van diverse bieren te proeven. Heeft u vragen of wilt u om een andere reden met ons in contact komen? Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 085-8887523, u kunt ook het contactformulier invullen of langskomen bij ons. Wij zijn geopend van woensdag tot en met vrijdag van 11:00 tot 18:00 en zaterdag van 09:00 tot 17:00. Tot ziens bij bierbrouwerij en destilleerderij De Schans in Uithoorn!