Bierbrouwerij en Distilleerderij De Schans

Tel: 0858887523

Doe eens origineel: geef een bierpakket cadeau!

Heeft u binnenkort een verjaardagsfeest of zoekt u een leuk gepersonaliseerd cadeau voor uw vriend, vriendin, vader, moeder of tante of oom? Kies voor een uniek bierpakket cadeau uit Uithoorn! Bij bierbrouwerij en destilleerderij De Schans stellen we zelf de leukste pakketten samen en zorgen we ervoor dat u niet met lege handen aan hoeft te komen. Kom eens langs en om een bierpakket te bestellen of rustig rond te kijken.

Voor wie is het bierpakket?

U kunt een bierpakket cadeau geven aan iedereen die houdt van bier. Misschien een leuk idee om die hardwerkende collega eens in het zonnetje te zetten met een biermand cadeau? Of om uw broer te feliciteren met zijn nieuwe woning? Bovendien is dit een origineel bier cadeau voor iedereen die nog niet zoveel verschillende bieren geprobeerd heeft. Er is bijna geen betere manier om mensen kennis te laten maken met de lekkerste soorten speciaalbier dan een mooie biermand samenstellen.

De samenstelling van het pakket

Bij ons vindt u geen standaard pakketten waaruit u kunt kiezen, maar stellen wij elk bierpakket zorgvuldig samen. U kunt simpelweg aanwijzen welke speciaalbieren u in de pakketten wilt opnemen. Als u het lastig vindt te kiezen uit ons assortiment van ruim 450 verschillende bieren, adviseren wij u natuurlijk graag. Uiteraard zijn ook onze eigen speciaalbieren opgenomen in het assortiment, om het nog extra uniek te maken. Wilt u het pakket nog persoonlijker maken? Wij vullen het graag voor u aan met bijvoorbeeld kaas, chocolade, gedestilleerde dranken, glazen, dienbladen en wat al niet meer. Maakt u zich geen zorgen over uw budget, want daar passen wij het pakket volledig op aan. Zo kan iedereen een uniek bierpakket samenstellen.

Zoekt u een origineel cadeau voor een familielid of vriend of wilt u uzelf eens lekker verwennen? Geef dan een bierpakket cadeau! Kom langs in Uithoorn een persoonlijk samengesteld bierpakket zelf te maken of samen te laten stellen. Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om u zo goed mogelijk te helpen, voorzien u van de beste adviezen en beantwoorden al uw vragen. Ook kunt u bellen naar 085-8887523 of een bericht achterlaten op het contactformulier. Wij helpen u graag verder!